31. 8. 2015

Třpytivé ombré nehty


Uteklo to jako voda a prázdniny už se nám chýlí ke konci. My naštěstí zítra odjíždíme se školou na sportovní kurz do Itálie, takže si ty prázdniny aspoň trochu prodloužím, i když vzhledem k tomu, že já nejsem zrovna moc sportovní typ, tak si nejsem úplně jistá, jestli se mám těšit, ale abychom se konečně dostali k věci tak dneska jsem si pro vás připravila článek o nehtech, které si povezu do Itálie a tudíž i na první školní den. Jedná se o klasické ombré s trochou třpytu.

30. 8. 2015

Fotonávod: fialová linka

Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila svůj fotonávod na jednoduchou fialovou linku.

Postup:
1. Na celé víčko dáme bázi pod oční stíny.
2. Záhyb oka vystínujeme hnědým stínem.
3. Pomocí fialové tužky na oči vytvoříme linku podél linie řas.
4. Vezmeme si štěteček na linky, nabereme na něj trochu fialové tužky a vytvoříme s ním ocásek (pokud máte dobře ořezanou tužku tak to můžete udělat i s ní).
5. S pomocí tekutých linek vytvoříme tenkou linku s ocáskem.
6. Líčení doplníme řasenkou.

Použité produkty: báze pod oční stíny Essence, hnědý stín- paletka Sleek Oh so special- odstín- Wrapped up, fialová tužka-  Rimmel Scandaleyes waterproof eye liner- odstín purple, tekuté linky Makeup Revolution, řasenka- Rimmel Scandaleyes retro glam


28. 8. 2015

Makeup Revolution

Už od té doby, kdy značka Makeup Revolution přišla do drogerie Rossmann s prvními pár výrobky, jsem byla štěstím bez sebe a musela jsem si hned nějaký ten kousek pořídit. Byla to paletka 32 stínů, na kterou udělám samostatnou recenzi, a pak přišla zpráva, že se bude rozšiřovat sortiment, a to už jsem málem skákala do stropu. No, ale upřímně jsem z produktů, které vybrali jsem nebyla nijak moc nadšená, ale abych neodešla s prázdnou tak jsem si pořídila alespoň tekuté linky a paletku rozjasňující konturovací sady a na ně se bude vztahovat dnešní recenze.

TEKUTÉ OČNÍ LINKY

26. 8. 2015

Mé oblíbené youtuberky

Dnešní článek bych chtěla pojmout trochu jinak a představit vám  mých šest oblíbených youtuberek. Ve skutečnosti jich mám samozřejmě o dost více, ale snažila jsem se vybrat takové, které podle mě nezná úplně každý a spadají do kategorií, o které se zajímám.

                                          KOSMETIKA                                                  

Jackie Wyers

Jako první jsem vybrala Jackie Wyers, která vytváří videa nejen o kosmetice, ale také tvoří účesy, různé GRWM, nápady na outfity nebo dokonce covery k písničkám. Moc se mi líbí její líčení, má krásné vlasy, vlastně je celá krásná a celkově mě její videa prostě baví.


25. 8. 2015

Srdíčkový nail art


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila svůj srdíčkový nail art. Abych byla upřímná, tak se mi to srdíčko nepovedlo úplně podle mých představ, ale myslím, že čistě pro inspiraci je to dobré.

Postup:
1.Na všechny nehty kromě nehtu na prsteníčku použijeme dvě vrstvy světle růžového laku (nebo jakéhokoliv, který se vám líbí) a na prsteníček bílý lak.

23. 8. 2015

Fotonávod: Jemné vínovobílé líčení

Ahoj, dneska bych vám chtěla představit svůj fotonávod na jednoduché vínovobílé líčení.

1. Záhyb oka vystínujeme hnědým stínem.
2. Na celé víčko použijeme třpytivou bílou tužku a rozmažeme ji bílým stínem.
3. Do vnějšího koutku dáme třpytivý vínový stín.
4. Třpytivý vínový stín dáme i na spodní linku, třpytivou tužku použijeme i do vnitřního koutku a fialovou tužku na waterline.
5. Líčení doplníme linkou a řasenkou.

Použité produkty: hnědý a třpytivý vínový stín- paletka Ultra eyeshadows od Makeup Revolution- odstíny- Smudge a Burgandy Nights, bílá tužka- Rimmel Scandaleyes eye shadodow stick- odstín Witness white, bílý stín- paletka NYC pro zelené oči, fialová tužka- Rimmel Scandaleyes waterproof eye liner- odstín purple, tekuté linky Makeup Revolution, řasenka- Rimmel Scandaleyes retro glam


21. 8. 2015

Babyliss Twist secret: návrhy účesů

Ahoj, dneska vám přináším již slíbený článek, a to návrhy účesů s copánkovačem Babyliss Twist secret.

COPÁNKOVÝ DRDOL
1. Vytvoříme si dva culíky.
2. Culík si rozdělíme na dvě poloviny a dáme je do copánkovače.


3. Vytvoříme si copánek a zafixujeme ho gumičkou.
4. To samé uděláme i s druhým culíkem.

19. 8. 2015

Ecotools sada štětců na oči


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila sadu štětečků na oči od Ecotools. Tuto sadu mám už od Vánoc, a tak jsem ji již stihla pořádně vyzkoušet. Sada se skládá z pěti štětců na oči a taštičky na štětce. Štětce jsou vyrobeny z tzv. Cruelty free štětin, takže jsou vhodné i pro alergiky, zároveň jsou vyrobeny z plně recyklovatelného materiálu. Na dotyk jsou opravdu příjemné a velmi dobře se mi s nimi pracuje. Velikostně jsou podstatně menší než většina ostatních štětců, což je výhodné na cestování, ale zároveň to líčení s nimi nijak neznepříjemňuje. Tyto štětce používám skoro každý den a za tu dobu mi z žádného z nich nevypadla ani jediná štětinka a celkově jsou to moji miláčci. Pokud někdo zvažujete jejich koupi, tak je můžu jenom doporučit, nezklamou vás.

17. 8. 2015

Kytičkový nailart


Ahoj, dneska bych vám chtěla představit svůj kytičkový nail art. Sama moc dobře vím, že co se nehtů týče tak jsem pořád ještě pořádný začátečník, a tak zbožňuji tyto nail arty, které jsou úžasně jednoduché a zároveň krásné.

Postup:
1. Na podkladový lak jsem přidala dvě vrstvy fialového laku.

15. 8. 2015

Catrice


Většina z vás určitě zná značku Catrice, která se velmi podobá značce Essence ať už cenou či kvalitou a je dostupná pouze v některých Rosmannech v ČR nebo na eshopech. Já bohužel nepocházím z úplně největšího města, takže zde Catrice nemáme, ale loni na podzim se mi podařilo se dostat do brněnské Olympie, kde jsem si v Rosmannovi zakoupila od Catrice paletku Absolute nude a oboustranný štěteček Smokey eyes. Upřímně musím říct, že mě v těchto velkých Rosmannech uchvacuje nejenom Catrice, ale hlavně ty obrovské dvojité stojany. A i přesto že jsem se od té doby v Olympii objevila nejméně dvakrát, tak jsem ten velký Rosmann už nenavštívila vzhledem k tomu, že nikdo jiný z naší rodiny můj zájem nesdílí a co si budeme povídat, já bych byla schopná tam strávit klidně celé hodiny. Tak už se nebudeme zdržovat a přejdeme k jednotlivým recenzím.

12. 8. 2015

Fotonávod: Modré líčení

Dnes bych vám chtěla představit fotonávod na výrazné modrovínové líčení.

Postup:
1. Světle hnědý stín rozblendíme do záhybu oka.
2. Modrou jumbo tužku použijeme na celé víčko a rozmažeme třpytivým modrým stínem.
3. Do záhybu oka přidáme tmavě šedý třpytivý stín.
4. Na vnitřní koutek použijeme bílou tužku a na spodní linku vínovou tužku (já jsem neměla žádnou na oči, a tak jsem použila na rty).
5. Na waterline dáme černou tužku a líčení doplníme linkou a řasenkou.

Použité produkty:
báze pod oční stíny Essence, hnědý a tmavě šedý stín- paletka Ultra eyeshadows od Makeup Revolution- odstíny Almost there a Café noir, modrá tužka- Rimmel Scandaleyes eye shadodow stick- odstín Blamed blue, bílá tužka- Rimmel Scandaleyes eye shadodow stick- odstín Witness white, vínová tužka- Rimmel Lasting finish Stay on lip contouring pencil- odstín Black tulip, černá tužka- Maybelline Colossal kajal- odstín Black, tekuté linky Makeup Revolution, řasenka- Rimmel Scandaleyes retro glam


11. 8. 2015

Essence razítka na nehty


Ahoj, dnes bych vám ráda představila razítka na nehty od Essence, které jsem si nedávno koupila v Rosmannovi. Balení obsahuje razítko, škrabku a šablonu. Používají se poměrně jednoduše, ale mně ta škrabka moc nevyhovuje, a tak místo ní raději používám starou kartičku zdravotní pojišťovny se kterou to jde mnohem lépe. Jinak můj jediný problém s razítkováním je ten, že to na každý nehet dám trošku jinam.

10. 8. 2015

Babyliss Twist secret


Dneska mi dorazil copánkovač Twist secret od Babylissu, který jsem vyhrála na stránce http://copankovamanie.jenprozeny.cz/ . Čistě náhodou jsem si všimla této soutěže a i když jsem si nebyla úplně jistá, co s tím budu dělat, tak jsem se tam přesto přihlásila, a to proto, že soutěž v pletení copánků je něco pro mě. No ale místo toho, abych si v klidu rozmyslela nějaký super copánkový účes a pak požádala mou sestru, aby mi udělala krásnou fotku venku, tak jsem si vzala své čtyři dny nemyté vlasy, vytvořila zapletený cop z pěti pramenů a nějak krkolomně si ho vyfotila mobilem a hned to tam nahrála. Pak jsem toho trochu litovala a vážně jsem nečekala, že bych něco vyhrála, ale překvapivě se jim můj cop líbil a dokonce se jim zdál i zajímavě zapletený, což sice moc nechápu, ale nevadí.

Rimmel Moisture Renew rtěnka


Dnešní článek bych ráda věnovala rtěnkám Moisture Renew od Rimmelu. V první řadě musím pochválit ten krásný fialový obal, který se jim opravdu moc povedl. Dále si myslím, že mají pěknou rozsáhlou barevnou škálu, ze které si každý vybere. Rtěnka by měla být hydratační, což také doopravdy je. Má pěknou krémovou texturu a na rtech je příjemná. Vydrží tak zhruba jedno jídlo. Také se mi líbí její vůně, která je jenom jemná, což mi vyhovuje.

8. 8. 2015

Fotonávod: zelené líčení

Dnes bych vám chtěla představit fotonávod na zelené líčení.

Postup:
1. Po nanesení báze vystínujeme záhyb oka hnědým stínem.
2. Na celé víčko naneseme třpytivý zelený stín.
3. Na vnější koutek a spodní linku použijeme tmavší hnědý stín.
4. Do vnitřního koutku dáme bílou tužku a na waterline fialovou tužku.
5. Líčení doplníme linkou s ocáskem a řasenkou.

Použité produkty:
Hnědý a tmavší hnědý stín- paletka Sleek Oh so special- odstíny Wrapped up a Boxed, zelený stín- Essence 3D eyeshadow- odstín Irresistible emeralds, bílá tužka- Rimmel Scandaleyes eye shadow stick- odstín Witness white, fialová tužka- Rimmel Scandaleyes waterproof eye liner- odstín purple, tekuté linky Makeup Revolution, řasenka- Rimmel Scandaleyes retro glam



7. 8. 2015

Dnešní účes

Dneska jsem vytvořila na své sestřičce účes podle tohoto videa. Posuďte sami jestli se mi to povedlo.


5. 8. 2015

Provlékací oko na culík


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila tři jednoduché účesy, které můžete vytvořit za pomoci tohoto provlékacího oka.
                                      
                                       PRAMEN OMOTANÝ KOLEM GUMIČKY
1. uděláme si culík
2. vezmeme si pramen vlasů

4. 8. 2015

Včerejší nákupy



Včera jsem se zase pod dlouhé době vydala do města, a to hned z několika důvodů. Především jsem si potřebovala vyzvednout pas, pak také vrátit knihy do knihovny, ale to na co jsem se nejvíc těšila bylo omrknutí nabídky Makeup Revolution v prodejnách Rosmann. Vzhledem k tomu, že na ten pas jsem se objednala přes internet, a tak jsem měla ještě časovou rezervu a mohla jsem hned zamířit do Rosmanna. Podařilo se mi je najít vcelku rychle, byly to asi čtyři police pod produkty Sally Hansen.
Na facebooku jsem četla, že většinou mají police prázdné, ale u nás měli snad opravdu všechno. No bohužel, abych pravdu řekla, tak mě z jejich nabídky skoro nic neoslovilo.

2. 8. 2015

Paletka Sleek Oh so special


Ahoj, dnes bych vám chtěla představit paletku Oh so special od Sleeku. Paletka má celkem dvanáct stínů a z toho sedm matných a pět třpytivých. Přišla mi v zajímavé krabičce, ze které se můžeme dozvědět složení stínů a také jsou zde rady na použití jednotlivých stínů. Samotná paletka má bytelný obal, který se dobře otevírá a kromě stínů obsahuje ještě zrcátko a pěnový aplikátor. Stíny jsou v nude a  růžových odstínech s přidáním pár tmavších pro vytvoření večerních smokey eyes. Až na světlé stíny, jak už je zvykem, je paletka hezky pigmentovaná a stíny vydrží s bází na oku krásně celý den.

1. 8. 2015

Vlny bez použití tepla


Chcete mít krásné vlny, které budou všichni obdivovat, ale nechce se vám ničit si vlasy a už vůbec vstávat kvůli nim brzo ráno? Mám pro vás řešení. (vůbec to nezní jako teleshopping) Vlny, které se vám do rána sami vytvoří a vy nemusíte vynaložit skoro žádnou námahu. Nepotřebujete ani žádnou kulmu či žehličku a večerní příprava je hotová do deseti minut. Jediné co budete potřebovat je menší zásoba pinetek gumička a hřeben.