28. 9. 2015

Paletka očních stínů Rimmel Glam eyes 5 pan


Ahoj, dneska bych vám chtěla představit paletku Glam eyes 5 pan od Rimmelu. Paletka obsahuje pět k sobě ladících stínů a vyrábí se v šesti různých odstínech. já mám doma dva, a to 022 Brixton Brown a 025 Viktoria's purple.  Obal je jednoduchý, bytelný a obsahuje kromě stínů i oboustranný pěnový aplikátor. Pigmentace stínů je spíše průměrná, ale nějak mi to u nich ani nevadí, s bází vydrží stíny skoro celý den a nepráší. Měli by být použitelné i za mokra, což jsem zkoušela asi dvakrát a nepřišlo mi, že by to byla nějaká výrazná změna. Líbí se mi výběr odstínů v jednotlivých paletkách a celkově mi paletka vyhovují, do budoucna bych si určitě chtěla pořídit nějakou další.

25. 9. 2015

Dnešní mini nákupy


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila mé nové kousky, které jsem si dnes pořídila. Už více jak před rokem přesunuli u nás ve městě drogerii DM z náměstí do nákupního centra na kraji města. Ne že bych do toho nákupního centra nikdy nechodila, ale vždycky jsme tam nakupovali spíš oblečení nebo boty a na návštěvu drogerie tak nějak nezbyl čas. Ale vzhledem k tomu, že Tety a Rosmanna, které jsou na náměstí mám prolezlé skrz na skrz a po přečtení recenzí na některé výrobky z DM jsem začala být trochu zvědavá.

23. 9. 2015

Fotonávod: líčení s paletkou Rimmel Glam Eyes 5 Pan

Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila svůj fotonávod na líčení s paletkou Glam Eyes 5 Pan od Rimmelu v odstínu 022 Brixton Brown.

Postup:
1. K vystínování očního záhybu smíchám tmavší a světlejší hnědý stín.
2. Na celé víčko nanesu bronzový stín.
3. Na spodní linku použiji tmavší hnědý stín.
4. Do vnějšího koutku dám černý stín (spíše tmavě šedý) a do vnitřního koutku nejsvětlejší třpytivý stín z paletky.
5. Líčení už jen doplním fialovou tužkou na waterline, černou tekutou linkou a řasenkou.

Použité produkty: Paletka  Rimmel Glam Eyes 5 Pan- všechny odstíny, fialová tužka-  Rimmel Scandaleyes waterproof eye liner- odstín purple, tekuté linky Makeup Revolution, řasenka- Rimmel
Extra Wow lash


18. 9. 2015

Žehlička na vlasy Remington Sleek&Curl


Ahoj, dnes bych vám chtěla představit žehličku na vlasy Sleek&Curl od Remingtonu. Tuto žehličku mám už přes tři roky a vzhledem k tomu, že mám vlasy rovné jako hřebíky, tak jsem si ji pořídila hlavně kvůli slíbeným vlnám. Vlny žehličkou by měly být takové přirozenější a volnější než vlny kulmou. A tato žehlička, jak už jste mohli z názvu poznat by měla být na vlny lépe uzpůsobená.
Už na krabici můžete vidět návrhy různých účesů, které s ní lze vytvořit.

15. 9. 2015

Péče o nehty


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda prozradila, jak pečuji o své nehty. Dřív jsem se o své nehty nestarala tak nějak vůbec a taky to podle toho vypadalo. Myslím, že teď už jsou na tom mé nehty o dost lépe, ale bohužel mám na každé ruce jeden nehet, který má sklon k lámání. Né, že by se snad lámaly každý týden, ale občas když se mi z nich odloupne lak, tak je ta část bez laku oslabená a pak se prostě zlomí.

13. 9. 2015

Fotonávod: Černé smokey eyes

Ahoj, dnes bych vám chtěla představit svůj fotonávod na černé smokey eyes.

Postup:
1. Nejprve vystínujeme záhyb oka hnědým stínem a do vnějšího koutku dáme tmavší hnědý stín.
2. Poté naneseme černou tužku na víčko.
3. Tužku rozmažeme pomocí černého stínu.
4. Černý stín naneseme i na spodní linku.
5. Na waterline dáme černou tužku.
6. Do vnitřního koutku dáme třpytivou bílou tužku a líčení doplníme řasenkou.

Použité produkty:
Hnědý, tmavší hnědý a černý stín- paletka Sleek Oh so special- odstíny Wrapped up, Boxed a Noir, černá tužka- Maybelline Colossal kajal- odstín Black, bílá tužka- Rimmel Scandaleyes eye shadodow stick- odstín Witness white, řasenka- Rimmel Extra Wow lash




11. 9. 2015

Včerejší nákupy


Ahoj, v dnešním článku bych se s vámi ráda podělila o to, jaké nové věcičky jsem si pořídila při své poslední návštěvě drogerie. Nevím jestli to tak máte také, ale já naprosto zbožňuji drogerkové výprodeje, a tak většina mých úlovků pochází právě z nich. Né že bych si nekupovala i výrobky za normální cenu, ale to jsou většinou jenom ty, které potřebuji.

8. 9. 2015

Dnešní nehty


Ahoj, vítám vás u dalšího článku a tentokrát to bude zase inspirace na nehty. Sice nejsem úplně nadšená z toho, že mám dva články po sobě na stejné téma, ale vzhledem k tomu, že jsem se včera vrátila z Itálie a moje nehty už byly v opravdu hrozném stavu tak jsem se rozhodla, že tento článek přece jenom udělám, ale příště se už můžete těšit na nějakou recenzi.