30. 10. 2015

Řasenka Loreal Volume Million Lashes Noir Excess

Ahoj, v dnešním článku bych vám rádá představila řasenku Volume Million Lashes od Lorealu. Balení řasenky se mi líbí, červenozlatá kombinace působí takovým luxusním dojmem. 

26. 10. 2015

Růžička z vlasů


Ahoj, dneska bych vám chtěla představit svůj návod na vytvoření růžičky z vlasů. Myslím si, že to může být pěkný účes do školy a nebo pokud si vlasy navlníte, tak to můžete použít jako nějaký společenský účes třeba na ples.

22. 10. 2015

Fotonávod: dnešní líčení

Ahoj, dneska bych vám chtěla představit svůj fotonávod na jednoduché líčení s fialovou spodní linkou.

Postup:
1. Hnědým stínem si vystínuji ohyb oka.
2. Na celé víčko nanesu bílý třpytivý stín.
3. Do vnějšího koutku použiji tmavší hnědý stín.
4. Na spodní linku dám fialovohnědý stín.
5. Na waterline a vnitřní část spodní linky použiji fialovou tužku.
6. Líčení doplním bílou tužkou do vnitřního koutku, linkou a řasenkou.

Použité produkty:
hnědý, tmavší hnědý a třpytivý bílý stín- paletka Makeup Revolution Ultra Eyeshadows- odstíny- Smudge, Pure chocolate, Highlite; fialovohnědý stín-  paletka stínů NYC pro zelené oči; fialová tužka-  Rimmel Scandaleyes waterproof eye liner- odstín purple; tekuté linky od Makeup Revolution; řasenka- Rimmel Scandaleyes by Kate


18. 10. 2015

Ebelin houbička na makeup


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila houbičku na make up od Ebelin. Už dlouho jsem něco podobného chtěla vyzkoušet, a tak když jsem se po dlouhé době ocitla v drogerii DM, tak jsem neváhala. Chtěla jsem zjistit, jestli se s ní bude makeup nebo v mém případě spíše korektor nanášet lépe než se štětcem.

16. 10. 2015

Podzimní nehty


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila svůj nail art inspirovaný podzimem.

13. 10. 2015

Blogerka roku

http://www.blogerkaroku.cz/




Včera asi v deset večer, když už jsem se chystala, že bych  konečně mohla začít dělat něco do školy, tak jsem se jen tak na poslední chvíli koukla na statistiku a blogu a co tam nevidím několik shlédnutí z webu blogerkaroku.cz, a tak zmáčknu na ten odkaz no a konečně mi to dojde. Byla jsem nominovaná!!! Určitě nemusím psát, jak moc moc moc velkou radost mi to udělalo. Sice jsem si tento blog založila někdy v září loňského roku, ale pořádně jsem začala psát asi někdy koncem letošního července. A proto jsem vděčná vám všem, kteří jste si za tuto krátkou dobu přečetli nějaký můj článek popř. zanechali komentář. Jsem ráda, že se vám mé články líbí a určitě v blogování plánuji pokračovat. No nebudu to zbytečně okecávat, všichni víme, že do top desítky se nedostanu ani omylem, ale pro mě je i samotná nominace takovým malým vítězstvím, i přesto pokud byste mi někdo chtěl zanechat nějaký hlas, tak budu moc ráda.

http://www.blogerkaroku.cz/nominovane-blogy/http-nikysbeautyblog-blogspot-cz


12. 10. 2015

Fotonávod: Fialovozlaté líčení

Ahoj, dneska bych vám chtěla představit svůj fotonávod na fialovozlaté líčení.

Postup:
1. Na vystínování záhybu oka smíchám světlejší a tmavší hnědý stín.
2. Do vrchní části vnějšího a vnitřního koutku přidám ještě tmavší hnědou.
3. Na vnitřní stranu vnějšího a vnitřního koutku přidám ještě černý stín.
4. Na pohyblivé víčko nanesu fialovou tužku a rozmažu ji pomocí fialového stínu. Také jsem do záhybu oka přidala trochu tmavšího odstínu hnědé, protože mi to přišlo takové nevýrazné.
5. Na střed víčka jsem nanesla zlatý stín.
6. Na spodní linku jsem dala tmavší hnědý stín a do vnitřního koutku bílý třpytivý stín.
7. Líčení jsem doplnila fialovou tužkou na waterline, linkou a řasenkou.

Použité produkty: světlý, tmavší hnědý a černý stín- paletka Sleek Oh so special- odstíny- The mail, Boxed, Noir; tmavý hnědý a bílý stín- paletka Flawless Ultra Eyeshadows Makeup Revolution- odstíny- Smudge, Pure chocolate, Highlite; fialová tužka- Essence Stays no matter what- odstín- 02 Powerful Purple; fialový stín- paletka Rimmel Glam eyes 5 pan- odstín 025 Victorias purple; zlatý stín- paletka s-he; tekuté linky od Makeup revolution; řasenka- Rimmel Scandaleyes by Kate



9. 10. 2015

Laky na nehty Maybelline Colorama


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila laky na nehty Colorama od Maybelline. Laky kryjí dobře ve dvou vrstvách. Vydrží na nehtech asi tři až čtyři dny. Mají tenký štěteček, se kterým se mi pracuje dobře. Schnou rychle. Na výběr je z velké řady odstínů. Často bývají ve slevě za polovinu ceny, já tyhle koupila ve výprodeji za 20 Kč.

6. 10. 2015

Mé oblíbené youtuberky 2

Ahoj, vzhledem k tomu, že mám docela hodně oblíbených youtuberek, jsem se rozhodla, dalších šest zástupkyň. První díl můžete najít zde. Youtuberky zase rozdělím do třech kategorií, o které s zajímám a o kterých je tento blog.

KOSMETIKA

Kaushal beauty

Tuto youtuberku jsem objevila teprve nedávno, ale má opravdu nádherné líčení. Kromě líčení můžete na jejím kanále najít i různé tutoriály např. na linku nebo konturování.


 

3. 10. 2015

Rimmel Provocalips


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit dlouhotrvající rtěnku na rty Provocalips od Rimmelu. Mám ni v odstínu 500 Kiss me you fool. Vyrábí se v devíti různých odstínech, ale u nás jsou dostupné jenom čtyři.

1. 10. 2015

Lak na nehty NYC Crystal Couture


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit lak na nehty Crystal Couture od NYC v odstínu 013 NY Princess. Pořídila jsem si ho asi před třemi týdny v drogerii Rossmann ve slevě za 25 Kč.