30. 3. 2016

Růžičkové nehty


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit své růžičkové nehty. Už dlouho jsem chtěla nějaké růžičky na nehtech vyzkoušet, a tak jsem se konečně odhodlala.

26. 3. 2016

Fotonávod: líčení se stříbrnou linkou


Ahoj v dnešním článku bych vám chtěla představit svůj fotonávod na toto výraznější líčení se stříbrnou linkou.

23. 3. 2016

Catrice Prime and Fine eyeshadow base


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit bázi pod oční stíny od Catrice. Tuto bázi jsem dostala k Vánocům, takže už ji pečlivě testuji skoro tři měsíce a dá se pořídit klasicky ve větších Rosmannech se stojany Catrice za asi 100 Kč.

19. 3. 2016

Jarní nehtíky


Ahoj, nedávno jsem narazila na jednu Youtuberku se skvělými nápady na nail arty, a tak jsem hned musela nějaký vykoušet.

16. 3. 2016

Fotonávod: jarní zelené líčení


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit svůj fotonávod na toto jednoduché jarní líčení.

12. 3. 2016

Instagram blogu


Ahoj, po dlouhé době jsem se konečně rozhodla pro založení Instagramu. Dlouho mě to nějak nelákalo, ale pak jsem si říkala, že by bylo fajn založit si Instagram k blogu.

9. 3. 2016

Avon Luxe paletka očních stínů


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit paletku očních stínů Luxe od Avonu. Dostala jsem ji k Vánocům asi před dvěma roky a myslím, že je to nejspíš má první paletka.

5. 3. 2016

Kytičkové nehty


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit svůj kytičkový nail art. Jaro už se nám blíží, a tak jsem se rozhodla, že už si tématicky naladím nehty.

2. 3. 2016

Fotonávod: dnešní líčení


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit svů fotonávod na toto výraznější líčení.